Fokuserat arbete

Jag arbetar i ett kontorslandskap tillsammans med underbara kollegor och vi har fantastiskt roligt på arbetet. Jag går till jobbet med ett leende på läpparna varje dag och det är verkligen guld värt! Det betyder så mycket att kunna trivas på jobbet, för där spenderar man trots allt en stor del av sin vakna tid. Det finns bara ett problem – och det har verkligen blivit ett problem – vi har lite för kul!

Vi hade lite för kul

Vi skojar och skämtar och kommenterar grejer om och åt varandra lite för mycket och det har gått ut över vårt arbete. Vi är ju trots allt där för att jobba i första hand och för att trivas i andra. Vår chef är mycket uppskattande men har nu köpt in skärmväggar och vi fattar hinten. Det blev förstås objekt för mycket fniss och skämt första dagen – för skärmväggarna levererades utan förvarning – men det har verkligen hjälpt oss att kunna koncentrera oss bättre på våra arbetsuppgifter. Faktiskt är det skönt att kunna sitta ner och jobba när man väl ska göra det och sedan lägga krutet på skratt och skoj när vi väl har rast. Man känner sig lite mer värd sin lön då.

Känns helt okej

Skärmväggarna levererades av en firma som säljer kontorsmöbler och även om dessa små väggar ska skilja oss åt på kontoret så känns de lätta och snygga där inne. Det hade kunnat vara så himla mycket värre.