Tips om du ska byta fönster

Som den snickeri- och fönsternörd jag är så har jag ganska bra koll på de olika fönsterleverantörerna runt om i landet och det finns såklart bättre och sämre av dessa, som med allt annat. En fönsterspecialist som jag tycker är suverän, och dessutom har personlig erfarenhet av är Westcoast Windows som levererar ett brett utbud av fönster för, vad som för mig verkar vara, alla behov. De har standardmått såväl som specialmått och ett mycket stort urval av olika fönsterglas samt fönsterkarmar att välja mellan. Här finns underhållsfria fönster, träfönster och mängder av varianter så att man ska kunna hitta precis den stil man gillar.

Byt fönstren på sommaren

Att byta fönster är lite omständligt, det ska absolut erkännas. Ju fler fönster man har, desto mer omständligt är det, men väljer man en fönsterfirma med gott rykte så är chansen större att det blir så smidigt som möjligt. Jag hade blivit tipsad om Westcoast Windows när jag själv skulle byta fönster och jag kan bara stämma in i att de är mycket kompetenta. Fönstrens kvalitet är i topp och arbetsprocessen var inte så besvärlig som jag hade befarat. Kan verkligen rekommendera dem!

Jag bytte fönster i juni förra året vilket jag anser vara en bra tid på året för fönsterbyte. Det är inte för kallt ute och risken för dåligt väder är väl mindre i juni än många andra månader. Jag hade tur för vi hade jättefint väder den dagen som fönsterbytet skedde. Det är himla skönt med nya fönster, framför allt har inomhustemperaturen hållit sig väldigt stabil hela året. En lyckad investering!